Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Söndag 23 december - Vi hoppas på en lugn jul hemma 

I måndags fick vi komma hem men underbart är kort, alldeles för kort :-(


Vi hann bara vara hemma en timme innan det började komma lite koagulerat blod från Hampus rumpa. Jag avvaktade med förhoppningen att det inte skulle komma något mer, men efter ytterligare en timme kom det massor av blod och vi fick ge oss av till sjukhuset för att återigen bli inlagda.

 

Under veckan som varit har vi fått reda på att EBV-viruset (ger normalt upphov till körtelfeber) ökat i mängd och att vi måste hålla extra koll på honom eftersom det kan blossa upp när som helst. Vi vågar därför inte åka iväg till Åtvidaberg utan kommer att fira julen här hemma i Skogås tillsammans med farfar och farmor.

 

Vi fick komma hem i fredagskväll på permission och idag söndag har vi varit inne på sjukhuset för diverse provtagningar. Hampus fick OK från läkaren och blev utskriven, så nu håller vi alla tummar för att vi inte skall behöva åka tillbaka förrän på torsdag. Då är det dags för de ordinarie provtagningarna samt EBV-provtagning och läkarrond. Vi önskar en lugn jul utan sjukhus och en glad liten Hampus som får leka och njuta av att vara hemma.

Tack så jättemycket för alla julhälsningar och paket vi fått av alla vänliga människor.

 

 

 

Från oss alla till Er alla;

 

EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

 

Till föregående datum

Till nästa datum