Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Torsdag 8 november - Hög feber igen 

De senaste 10 dagarna har det varit relativt lugnt med Hampus. Visserligen har han varit gnällig och haft en del dåliga nätter, men jämförelsevis har det varit riktigt bra.

 

Förra veckan fick vi beskedet att kommunen beviljat oss 40 timmar avlastning varje vecka. Såååå himla skönt! Nu är det bara att hålla alla tummar för att det går relativt fort att hitta någon/några lämpliga personer. Det kommer att inledas en rekryteringsprocess. Så om du känner till någon som skulle kunna passa (undersköterska eller dylikt) för detta, kontakta oss!

 

I helgen var vi i Karlstad och hälsade på farmor och farfar. Som vanligt blev vi bortskämda med fantastiskt god mat och dryck. Det är nog bara vår våg som inte tycker om dem…. ;-)  Hampus var pigg och glad hela helgen!

 

Idag vaknade Hampus kl 05:45 med drygt 40 graders feber. Vi skulle ändå in till sjukhuset för vanliga kontroller, men nu vart det lite mer akut. Läkarna tyckte att han lät lite ansträngd på andningen och CRP:n var lite förhöjd så vi fick en akuttid för lungröntgen. I övrigt så fick vi ner febern bra med Alvedon samt Ipren och blodtrycken har varit skapligt. De ville dock ha kvar oss för observation så Susanne och Hampus sover där i natt.

 

Nanne Grönvall var och sjöng på lekterapin idag. Tyvärr kunde vi inte gå dit ner, men hon kom faktiskt upp till vårt rum och hälsade på Hampus. Så vi var ju tvungna att ta en idolbild…..

 

 

Nu är det bara att hoppas att de inte ser något på lungröntgen och att vi får åka hem imorgon.

 

Till föregående datum

Till nästa datum