Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Måndag 8 oktober - Nu är vi inlagda igen... 

I fredags skulle vi egentligen åka till sjukhuset enbart för ett möte med Gunilla Malm. Men när Hampus vaknade på morgonen hade han feber så vi ringde till B76 för att höra vad vi skulle göra. De sa att vi skulle åk in för diverse provtagningar.

 

Vi kom in till B76 tidigt på morgonen och tog diverse blodprover. Hampus hade då hög feber samt högt blodtryck och var allmänt medtagen. De bestämde att vi skulle bli inlagda. Gunilla kom ner till provtagningsrummet och vi hade ett kort möte.

 

Under helgen har Hampus haft några febertoppar, konstant högt blodtryck (som mest var det upp i 209/114) och har varit ledsen och orolig. På lördagen hade hans blodvärden sjunkit så lågt att han var tvungen att få en blodtransfusion. Han har även fått ett nytt antibiotika.

 

De vet ännu inte vad allt detta beror på men idag är Hampus mycket gladare även om han är trött efter en hel helg med minimalt med sömn. Han har haft spår av både bakterier och virus i blodet, men det är inget som vuxit direkt snabbt i blododlingarna.

 

Ytterligare en följd av allt detta är att de olika läkemedelskoncentrationerna har skjutit i höjden, vilket även bidrar till ett högt blodtryck. Så nu får vi återigen reglera mängden av vissa mediciner.

 

Hoppas att de finner orsaken till allt detta snart, så att de kan behandla Hampus så han blir frisk och får komma hem. Vi börjar bli sååååå trötta på att leva på ett sjukhus med konstant sömnbrist……

 

Till föregående datum

Till nästa datum