Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Onsdag 19 september - Skönt med besök... 

Här hemma är det mesta som ”vanligt”. Hampus är fortfarande upp och ner även om vi tycker att han börjar bli något bättre. Vi har minskat kortisondosen något men måste lugna oss ett tag med ytterligare minskningar eftersom han har lite GVH-utslag på benen.

 

I torsdags när vi var inne på sjukhuset för en av veckans kontroller och provtagningar kunde vi konstatera att blodtrycket var för högt. Vi fick en blodtrycksmedicin utskriven som vi ger honom både morgon och kväll. Eftersom jag (Stefan) åkte själv till sjukhuset i torsdags (Susanne hade en riktigt jäklig natt men endast någon enstaka timmes sömn) kunde jag inte hämta ut medicinen på sjukhusapoteket. Ingen bra idé att gå in på ett fullsmockat apotek med ett infektionskänsligt barn. Så jag åkte hem med Hampus och gick sedan ner till apoteket i Skogås Centrum. Det skulle ta dem två till tre veckor att få hem medicinen eftersom det krävdes en massa speciallicenser. Så det var bara att åka till sjukhuset ytterligare en vända denna dag, för det fanns ett par förpackningar kvar på sjukhusapoteket. Tänk vad det skulle ha underlättat om läkaren sagt till oss att det var en specialmedicin som vi var tvungna att hämta ut på sjukhusapoteket.

 

I helgen hade vi besök av Susannes syster och hennes familj. Vi hade jättetrevligt! Hampus tyckte att det var så roligt att få träffa sina kusiner och få fina presenter bestående av ett tåg och Noaks ark av Mega blocks J  Han var inte alls lika gnällig och ledsen som han brukar vara. Antar att han tycker att det är kul när det kommer lite besök, så han endast slipper se mammas och pappas trötta ansikten hela dagarna ;-) Med andra ord, vi vill ha massor av besök....

 

Så mycket annat har inte hänt den senaste veckan. Nu ser vi fram mot helgen för då kommer farmor och farfar på besök. Jiiipppiiiee!!

 

Till föregående datum

Till nästa datum