Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Måndag 3 september - Hampus är utskriven :D 

IDAG BLEV HAMPUS UTSKRIVEN! Det känns så fantastiskt underbart.... Detta betyder att vi "bara" behöver åka till sjukhuset två dagar i veckan för uppföljande kontroller och prover. Naturligtvis kommer det vara en massa andra möten/aktiviteter med exempelvis habiliteringen, audionom, specialpedagog, logoped och sjukgymnast. Blir nog ett rätt fullt schema ett tag till, men vi får bo hemma allihopa och leva som en familj.

 

Vi uppdaterade inte hemsidan igår men det beror på att det inte hände så mycket. Vi var bara hemma och mådde bra! I fortsättningen kommer vi ej att uppdatera dagboken varje dag utan enbart när det händer något som är värt att meddela. Är det någon som vill veta mer så går det ju även att ringa och skicka mail ;-)

 

Det har varit en minst sagt händelserik dag! Strax efter klockan åtta i morse var vi åter på avdelning B87 och då var det genast provtagning som gällde. Sedan kändes det som en lång väntan innan läkarna gick sin rond, men den som väntar på något gott... De meddelade att vi skulle bli utskrivna så började genast att packa ihop resten av våra saker i rummet. Vi fyllde även en hel vagn med leksaker som skulle tillbaka ner till lekterapin.

 

Efter lunch gick vi grundligt igenom Hampus medicineringslista tillsammans med vår läkare. Det är många mediciner att hålla ordning på! De meddelade även apoteket vilka mediciner vi skulle ha, trots detta fick vi vänta i två timmar på dem (vissa mediciner skall blandas till etc).

 

Det kändes lite vemodigt när vi skulle lämna avdelningen, vi har trots allt lärt känna personalen och vissa patienter/anhöriga relativt väl. Vi valde att inte ta ett mer formellt farväl, utan sa istället att vi ses på torsdag. Då skall vi till sjukhuset (fast till avdelning B76 - Dagvården) och självklart måste vi upp och hälsa på alla uppe på "vår avdelning". :-)

 

När vi kom hem från sjukhuset hade Hampus fått ett paket på posten. Det var ett jättefint gosedjur (Bamse) från pappas alla underbara vänner och kollegor på Tibnor. Tack så mycket!

 

 

Nu hoppas vi på några lugna och sköna dagar här hemma!

 

Till föregående datum

Till nästa datum