Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Onsdag 29 augusti - Namnsdag - men ingen hemfärd! 

Idag har vår älskade Hampus namnsdag. GRATTIS!

 

Natten har varit skaplig med tanke på att det var den första natten helt utan morfin. Han vaknade och var orolig vid ett antal tillfällen men kunde somna om efter att Susanne stoppat om honom.

 

Vid kl 06.00 vaknade Hampus av han var körig i magen och innan kl 10.00 hade Susanne fått byta fyra stycken bajsblöjor (rejäl diarré). Vår läkare ansåg att ytterligare prover måste tas för att kontrollera att Hampus ej fått klostrider (en bakterie). Definitiva provsvar får vi ej förrän om två dagar, vilket innebär att vi ej får åka hem idag. :-(

 

Det känns lite tråkigt att inte få åka hem eftersom vi ställt in oss på detta, men det känns samtidigt skönt att de ej släpper hem oss för tidigt. Blodvärdena går stadigt uppåt så när magen stabiliserat sig borde vi kunna åka hem. Dock måste provet avseende chimerismen tas om. Det prov som togs förra veckan innehöll en allt för begränsad mängd celler för att mätningen skulle kunna göras. Så nu får vi vänta tills nästa vecka innan vi får detta provsvar.

 

Idag kom Elin (gick igenom sin BMT sommaren 2004) och hennes pappa på besök. Hampus drygade ut sin Byggare Bob-samling med en tidning. Tack så mycket! De var på sjukhuset för diverse provtagningar. Det är alltid lika trevligt med besök även om det inte blev så länge, Elin hade redan siktat in sig på deras planerade besök på McDonald´s. :-)

 

Hampus har inte varit sig lik de senaste dagarna, han har varit helt upp och ner. Han gråter i stort sett hela tiden, inte för att han verkar ha ont utan för att han inte vet vad han själv vill. Det är minst sagt jobbigt även för mig och Susanne, så vi känner oss mer eller mindre trötta dygnet runt…

 

Nu är det bara att hoppas att Hampus mage lugnar ner sig och att alla provsvar ser bra ut!

 

Till föregående datum

Till nästa datum