Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Tisdag 28 augusti - Bra nyheter 

Natten har varit relativt bra. Hampus vaknade upp ett par gånger och var ledsen, så han fick morfin två gånger.

Vid kl 06.30 vaknade Hampus och ville upp. När Susanne kom till sängen insåg hon att det var totalsanering som gällde. Hampus hade varit rejält lös i magen och blöjan hade inte kunnat stoppat allting, så både sängen och Hampus var fulla med bajs. Morgonstund har guld i mun.... :-)

När läkaren kom på dagens rond fick vi världens bästa nyhet; OM ALLT GÅR BRA TILL IMORGON SÅ KOMMER VI ATT FÅ ÅKA HEM!!! Det känns otroligt skönt om det blir så, samtidigt som det är lite nervöst. Vi kommer att få sköta allting själva (medicinering, sondmatning etc.), men å andra sidan känner man sig nästan som en sjuksköterska så det skall nog gå bra.

Blodvärdena har gått upp för andra dagen i rad och är nästan uppe på samma nivå som efter Neupogeninjektionen. Detta är ett tecken på att benmärgen tagit sig bra, vilket även ger upphov till de GVH-utslag han har.

De har tagit ytterligare prover på avföringen samt på hans urin.

Vid lunchtid dök vår audionom Birgitta upp. Eftersom Hampus precis låg och sov så satt vi och fikade en stund och uppdaterade varandra om läget. Hon gjorde sedan avgjutningar av Hampus öron för att kunna göra nya insatser till hans hörapparater. Hon konstaterade även att han hade mycket vax i öronen, så något senare fick vi åka ner till öronmottagningen och ta bort detta.

Till kvällen fick Hampus i sig ett riktigt skrovmål;

- en smörgås

- två skivor leverpastej

- tre skivor skinka

- ett halvt ägg

Så nu hoppas vi på en riktigt bra natt så att vi får komma hem imorgon.

 

 

Till föregående datum

Till nästa datum