Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Lördag 25 augusti - Magproblem 

Det har varit ytterligare en mycket orolig natt (vilket är anledningen till att vi ej orkat uppdatera hemsidan förrän nu). Jag har varit tvungen att stoppa om Hampus ungefär 20 gånger under natten. Kl 01.00 var vi även tvungna att ge honom lite morfin eftersom han inte kunde somna om och verkade ha ont.

 

Hampus har varit mycket körig i magen och haft lös diarré hela dagen. Det bestämdes att vi skulle ta prover på avföringen för att kontrollera om det berodde på bakterier.  Det är vanligt att man får problem med mage/tarmar efter en BMT. Detta kan dels bero på bakterier/virus, dels på GVH (påverkar främst mage/tarmar, lever och huden).

 

Blodvärdena har nu börjat sjunka igen. Detta är väntat eftersom de höga nivåer han haft varit direkt relaterat till den medicinen (Neupogen) han fick på onsdagen. Det är bara att hoppas att värdena börjar vända uppåt snart igen.

 

På kvällen innan Hampus skulle sova så kräktes han också. Det togs prover även på detta. Hoppas att det inte är någon elak bakterie eller virus som Hampus har åkt på. Han behöver ju all kraft till att få igång benmärgen!

 

 

Till föregående datum

Till nästa datum