Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Tisdag 21 augusti - Fina födelsedagspresenter 

Idag fyller Susanne år och imorse ringde jag och gav henne en jättebra födelsedagspresent; nämligen nyheten om att Hampus neutrofila vita blodkroppar uppgick till 0,2. Om det är samma värde imorgon så har lillgubben fått en Take och vi slipper isoleringen.

 

Efter frukost så kopplades enzymerna på, förhoppningsvis för sista gången. När han har fått en Take så kommer han nämligen inte behöva några fler enzyminfusioner.

 

När Susanne kom till sjukhuset och skulle gå in genom slussen till vårt rum så fick hon nästa present. Hennes bästa kompis Helen (och Hampus gudmor) från Linköping hade åkt hit för att överraska henne, utan att säga något vare sig till Susanne eller mig. Jättekul :-) Helen hade även med sig en massa fina kläder till Hampus. Tack så jättemycket!

 

Hampus var pigg hela dagen och sov endast middag i två timmar. Dock sov han när clownerna (Musikmannen och Rutan) kom förbi och skulle sjunga för Hampus. Då sa Helen att de kunde sjunga för Susanne istället för att hon fyllde år. Så de klämde i med en massa olika födelsedagsmelodier ute i korridoren samtidigt som de blåste ett helt hav med såpbubblor över henne. Gissa om Susanne var lik en tomat i ansiktet :-) Inom ett par minuter så visste nog hela avdelningen att hon fyller år…

 

 

Tårtkalas på sjukhuset!

 

Innan sängdags så tog Susanne och Helen ut Hampus så han fick åka en sväng på sin motorcykel. Han orkade åka omkring i ungefär en kvart, men det roligaste just nu är nog att åka upp och ner i hissarna!

 

Nu sover Hampus och vi hoppas på en Take imorgon…

 

 

Till föregående datum

Till nästa datum