Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Måndag 20 augusti - Vita blodkroppar = 0,3 

Idag hade de vita blodkropparna ökat till 0,3! Nu väntar vi med spänning på att de även skall börja räkna de neutrofila vita blodkropparna. Enligt den läkare (som är verksamhetschef för CAST på Karolinska) som vi pratade med idag kan man grovt räkna med att de neutrofila vita blodkropparna utgör ungefär hälften av totalen i denna fas. Med andra ord känns det som om en Take är inom räckhåll :-)

 

Hampus sov middag i nästan fyra timmar mitt på dagen (hoppas att detta inte kommer att gå ut över nattsömnen). Men det händer ju otroligt mycket i hans lilla kropp så det är ju inte konstigt om han sover en hel del. Den tiden han är vaken är han hur pigg som helst.

 

Annars har det inte hänt något speciellt idag. Nu på kvällen kopplade jag (Stefan) bort morfindroppet från droppställningen och gav mig ut på en promenad med Hampus i vagnen. Vi träffade på Vigor och hans pappa utanför sjukhuset. De ligger tyvärr också inne eftersom Vigor är dålig. Vi pratade en stund och Vigor och Hampus kunde hälsa på varande på betryggande avstånd (Hampus är ju trots allt väldigt infektionskänslig just nu).

 

Imorgon bitti hoppas vi återigen på ökade blodvärden (det vore en perfekt present till mamma som fyller år imorgon)!

 

 

Till föregående datum

Till nästa datum