Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Onsdag 15 augusti - Ännu ingen TAKE! 

Ytterligare en bra natt! Så har det varit ända sedan vi började med konstant morfindropp. Skönt att han slipper de smärttoppar som han fick tidigare.

 

När vi fick in morgonens blodvärden kunde vi konstatera att gårdagens marginella ökning av trombocyter ej var kopplat till någon TAKE, utan snarare en felräkning i laboratoriet. Suck! Så nu är det bara att fortsätta av vänta….

 

Vid morgonvägningen låg Hampus på samma vikt som när han somnade kvällen innan, varför de bestämde att han skulle få ytterligare lite vätskedrivande medicin.

 

 

Efter frukosten som bestod av sondmat och drygt en halv leverpastejsmörgås så ville Hampus leka. Han var så pigg! Han orkade inte sitta still i sin barnstol utan han satt om slängde med benen och hoppade i sitsen samtidigt som han lekte. Det är härligt att se att han är så pigg mellan de lååånga sovpassen. Sov ungefär tre timmar mitt på dagen.

 

När han vaknade upp funderade vi på vad han skulle kunna vara sugen på att äta. Vi provade med nektarin och kanelbulle. Det blev succé! Han ät upp hela nektarinen och halva bullen :-)

 

Kl 18.00 stod vi beredda i slussen med hjälm, motorcykeln och infusionsmaskinen med morfinet i en ICA-påse. En sköterska hjälpte till att öppna dörren och han drog iväg med vindens hastighet igenom dörrarna och till hissarna. Mot friheten! Han orkade vara ute i knappa halvtimmen.

Nu ligger en nöjd och glad Hampus och sussar så gott.

 

Till föregående datum

Till nästa datum