Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Måndag 13 augusti - Hampus piggare! 

Natten har varit bra! Tempen sjönk så sakteliga nedåt efter kl 20.00 igår kväll och Hampus kunde sova hela natten utan att vakna och ha ont. Han vaknade endast vid ett par tillfällen när de skulle ge honom antibiotika samt ta blodprover. Sköterskan som hade hand om Hampus i natt var sååå himla gullig, hon bytte till och med blöja på honom mitt i natten för att jag skulle kunna sova vidare. Snacka om att bli bortskämd… :-)

 

Fick även sovmorgon, för Hampus ville inte gå upp förrän kl 8.15. Han fick i sig en hel smörgås med smör och leverpastej samt lite mjölk till frukost. Det kändes jätteskönt, inte minst med tanke på att han inte fick i sig någonting igår.

 

Trots att han hade en bra natt sov han i ungefär tre och en halv timme mitt på dagen. Sköterskorna säger att det inte är något konstigt med tanke på allt som händer inuti hans kropp. Det kan även bero på att han nu har ett morfindropp kopplat dygnet runt. Han behöver dock detta för att inte få några smärttoppar.

 

Till lunch smaskade han i sig lite panpizza (typ 6 bitar stora som sockerbitar) och 17 ostbågar. Snacka om att man har fått lägga alla principer om nyttig mat åt sidan. Men här är det bara kalorier som räknas!

 

 

Ostbågar är smaskens!

 

Susanne lyckades koppla bort själva droppapparaten med morfinet från droppställningen så att hon och Hampus kunde ta en promenad utomhus innan det var dags för sängen.

 

Nu sover gubben gott! Imorgon är det dag 11 efter BMT så nu hoppas vi snart på en TAKE (är dock fortfarande lite tidigt)!

 

Till föregående datum

Till nästa datum