Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Tisdag 7 augusti - En pigg Hampus utan feber 

Idag har det varit en toppendag för Hampus! Han vaknade tre gånger under natten och fick febernedsättande samt morfin. Därefter passade han på att ta en sovmorgon och vaknade inte förrän klockan var närmare halv nio.

 

Han har inte haft någon feber under dagen och lungorna låter mycket mindre ”rossliga” än de gjorde igår. Det känns som om antibiotikan har hjälpt!

 

Det gör fortfarande ont i halsen på honom för han vill knappt äta någonting. Det han har fått i sig idag är;

-          2 dl fil

-          ¾ smörgås

-          ½ bit rulltårta

-          2 ½ köttbullar

 

Eftersom han inte får i sig mer näring själv så har vi börjat mata honom via sonden. Han får något som ser ut som mjölk (är tydligen en riktig kaloribomb) fem gånger per dygn.

 

Hampus har orkat leka i stort sett hela dagen och han sov endast en knapp timme på förmiddagen. Skönt att se honom så pigg! Typiskt nog var han dock tvungen att vara uppkopplad till sin droppställning under fem timmar när har fick sina enzymer. Han kommer att fortsätta få enzymerna till han får en TAKE.

 

Direkt när klockan slog 18.00 sprang vi ut från rummet för att få komma ut i sommarvädret. Det är obeskrivligt skönt att få komma ut på en långpromenad efter att ha varit instängda på ett sjukhusrum en hel dag.

 

Nu är det bara att hoppas på en lika bra morgondag!

 

Till föregående datum

Till nästa datum