Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Lördag 4 augusti - Dagen efter transplantation 

Natten har varit orolig! Jag (Stefan) fick gå upp och stoppa om Hampus 1-2 gånger varje timme under hela natten. Det är ju mycket som händer inuti hans kropp så det är ju inte så konstigt om han är orolig. Reaktionen som han fick igår kväll gick över av sig självt. Skönt att slippa mer kortison eftersom han samlar på sig en hel del vätska i alla fall.

 

Han har varit pigg och glad idag, känns nästan som ”gamla vanliga” Hampus. Detta gäller dock inte aptiten. Han börjar nog få ont i mun och hals för inte ens morgongröten gick ner. Dock fick vi i en hel tallrik med filmjölk senare på dagen, så jag antar att han helst vill äta sådant som svalkar.

 

Idag har vi även haft besök av Pontus, Linda och Alfred. Vi fick en lördagsfika uppe på avdelningen innan vi tog en lång härlig promenad i det fina vädret. Skönt att få komma ut från avdelningen!

 

Hampus fick även två fina presenter. Dels fick han en jättefin tröja, dels fick han en låda med Duplo. Gissa om vår lilla ”byggare” blev glad för denna låda!

 

 

 

Här leker jag med mina nya fina Duplo!

 

Så mycket annat har inte hänt idag. Känns som det mest kommer att bli en lång och jobbig väntan innan han får sin TAKE….

 

 

Till föregående datum

Till nästa datum