Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Torsdag 26 juli - Imorgon börjar det..... 

Hela den här dagen har känts som en lång väntan….. Från början var vi ju inställda på att bli inlagda på transplantationsavdelningen redan i onsdags, sen fick vi beskedet att det var torsdagen som gällde. En läkare från transplantationsavdelningen ringde i början på veckan och gav det slutgiltiga budet, nämligen imorgon fredag. Samtidigt som det är skönt att få en extra dag hemma med familjen så är alla tankar redan på sjukhuset. Men nu är det mindre än 12 timmar kvar…

 

Det har ändå varit en skön dag har hemma. Vi passade på att ta en långfika på eftermiddagen och då fick Hampus en hel kanelbulle själv. Gissa om han njöt :-) Ögonen bara lyste på honom när han fick bullen som var så stor att han var tvungen att greppa den med båda händerna. Det är det minsta han är värd dagen innan han skall in och börja med cellgifter….

 

 

Nu sover Hampus gott och vi passar på att ta en mysig TV-kväll. Kan ju dröja två månader innan vi kan vara tillsammans hemma och mysa nästa gång. Det är svårt att föreställa sig hur det kommer att bli, men nu är det bara Hampus som gäller.

 

God natt allesammans!

 

Till föregående datum

Till nästa datum