Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Måndag 16 juli - Det blev enzymer idag! 

Vi kom till sjukhuset strax efter nio på morgonen. Därefter så undersöktes han av en läkare som konstaterade att hans lungor lät bra och att han verkade pigg. Han gav klartecken till att starta enzymbehandlingen. Vid kl 11.00 så var vi uppkopplade och de hade även tagit några blodprover (vita blodkroppar och CRP). Hans CRP visade 17 och de vita blodkropparna visade 8, vilket innebär att infektionen har försvunnit. Bakterieprovet de tog i torsdags visade att han hade Pneumokocker, precis som vi trodde (var ju den tredje typen av bakterie som Bactrim inte hade tagit).

 

Skönt att vi är tillbaka på rätt spår igen

 

På torsdag så blir det tandläkare och narkosbedömning och efter det så blir vi inlagda på B78 inför operationen på fredagsmorgonen, då CVK:n ska sättas in.

 

Det känns som vanligt lite spänt inför varje sövning. Jag hoppas att allt flyter på bra och att han inte kommer ha ont efteråt. Förra gången fick vi båda två vara med när han sövdes och han kunde sitta i mitt knä och somna på min arm. Jag hoppas vi får det den här gången med för det blev lugnt och avslappnat för honom då. Ska bli spännande att se hur han reagerar den här gången på sövningen (om han blir full efteråt eller inte).

 

Till föregående datum

Till nästa datum