Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Måndag 18 juni - Hampus 16 månader!   

Vi var tillbaka på ögonavdelningen idag och de kollade hans syn. Efter två droppar bedövningsmedel i vardera öga så öppnade sig pupillerna lite att hon kunde göra undersökningen. Det ska tydligen vara svårare att bedöva bruna ögon, men Hampus har ju blåa så de var lite frågande varför det inte tog så bra på honom. Nåja, testen visade att han låg på 4 i översynthet vilket inte är så farligt och hornhinnan var inte så farligt grumlig. Så nu ska han komma på återbesök om ett år för att hålla koll på det.

 

Hos audionomen så gjöt de nya insatser och kollade hans hörsel, som ligger ungefär kring 20 decibel med hörapparaterna på. Helt OK! Läkaren kollade även att rören satt på plats och tog ut lite vax.

 

Efter det så var vi på narkosbedömning. Narkosläkaren som vi träffade kändes väldigt kunnig. Det är alltid trevligt när de läst på och är intresserade av sitt jobb. Tydligen så får båda två vara med när han sövs. SKÖNT! För det är jobbigt både att sitta utanför och att vara själv därinne utan stöd. Nu kommer vi att finnas där för varandra och ge Hampus ett bättre stöd. Tydligen så kunde det ta ett par timmar med magnetröntgen (inklusive allt för- och efterarbete).

 

Till föregående datum

Till nästa datum