Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Torsdag 10 maj - Ytterligare en tuff dag    

Vi åkte hemifrån ungefär vid kl 7.00 för att hinna i tid till vår psykolog Ida på hörselavdelningen. Därefter gick vi direkt upp till B66 för att få enzymdroppet påkopplat. Efter att droppet var på påkopplat så kunde Hampus sitta nere på golvet och leka med lego och diverse andra leksaker. Det är hur kul som helst :-)  Efter någon timmes lek så var det dags att sova. Under tiden som Hampus låg och sov passade vi på att gå ner och lämna blod. Det borde vara en självklarhet för alla friska människor att lämna blod, men ofta kanske man inte tänker på det innan en själv eller någon nära anhörig behöver en blodtransfusion. Så var det i alla fall med oss.

 

 

Vid tolvtiden kom Hampus psykolog som gör utredningen om hur långt han kommit i sin utveckling. Han var övertrött och hade yviga rörelser och var väldigt uppe i varv. Det gick inte så bra som förra gången då han var utvilad och lugn. Han klarade vissa tester men var mest intresserad av att dra ut alla saker ur psykologens låda. Våran lilla pigga buse :-)

 

När Hampus fått sina enzymer så kopplade Ylva bort droppet och rengjorde över porten och la på ett nytt omslag. Hampus reagerade på rengörningsmedlet och fick en massa utslag. Små röda pricka som kliade som tusan.

 

Vi kom hem vid tretiden och allihop slocknade ett par timmar. Det var välbehövligt….

 

Till föregående datum

Till nästa datum