Hampus Buhr © 2007     

 

 Hampus    Vad är Hurlers?   Innan diagnos  Bilder  Dagbok  Länkar  Gästbok

Måndag 23 april - En bra natt    

Hampus har haft en bra natt. Han vaknade bara tre gånger och var ledsen. Andra nätter så kan han vakna upp tio gånger och gråta. Speciellt när de tagit mycket prover på honom då sover han jätteoroligt. Vi vet inte om det är mardrömmar eller om han har ont av vätskan bakom trumhinnorna och/eller av de svullna organen i kroppen. Han är ju bara ett år och kan inte tala om för oss vad som är fel.

 

Det finns ett donatorregister för benmärg som heter Tobiasregistret som man kan anmäla sig till (de vill ha personer som är mellan 18-30 år). Stefan har anmält sig till registret. Är du under 30 år? Anmäl dig du också! Läs mer på deras hemsida, se våra länkar.

 

Vi har även anmält oss som blodgivare. Hampus kommer att behöva många blodtransfusioner framöver. När man ställs inför dessa situationer blir det påtagligt hur viktigt det är att bidra med blod och vara donator. MAN RÄDDAR FAKTISKT LIV!

 

Vi får mycket stöd på sjukhuset och mer om vi vill. Dessutom så har de andra ”Hurlerfamiljerna” i Sverige hört av sig och stöttar oss. De vet ju precis vad vi går igenom. Har pratat i telefon många timmar på kvällarna med dem och även träffat en av familjerna och deras son som var den senaste som transplanterades.

 

Till föregående datum

Till nästa datum